Hotell
Billiga hotell, här söker du bland prisvärda hotell i hela världen. Det blir oftast mycket billigare att boka hotell via internet än direkt via hotellen. Jämför gärna själv!. Även sajten billigt hotel har ett mycket bra urval, presenterat på ett annat vis.

Ska du åka till London har sajtenLondon Hotell det bästa urvalet och de bästa priserna. Allt från enkla hotell utan eget WC till lyxhotell. Du kan även passa på att besöka sajten London Turist där det finns mycket matnyttig turistinformation om London.

Är du på väg till Paris, finns Paris Hotell, en hel massa hotell i Paris. Vi kan även tipsa om Paris Turist, en bra turist sajt om Paris.

New York Hotell innehåller, som namnet säger, endast hotell i New York, flest på Manhattan. Via sajten New York Turist kan du dessutom boka biljetter till shower och sport till bra priser. .

Hotell Las Vegas, en sajt för hotell i Las Vegas. Sajten är delvis på tyska, men det mesta är på engelska. Mycket bra priser.

Reser du inom Sverige finns t ex Hotell Stockholm eller Hotell Sverige..

Söker du lågprishotell FormuleOne etc, hänvisar vi gärna till Lågprishotell .

Hotels.com har även dessa ofta bra erbjudanden. Är du på väg till Barcelona finns givetvis även här en bra sajt, Barcelona Turist.

En konkurrent till Hotels.com som ibland har bättre priser är Active Hotels, du kan även titta direkt på specialerbjudanden.

Vi har även hittat ett antal utländska hotell-sajter, London Hotel och Londen Hotel på holländska. London Hotell Turist, en jättebra site på norska. Även de danska sajterna London-hotel.dk och London turist är värda ett besök. På den engelska sajten, London Tourism finns också mycket matnyttigt. På tyska kan vi tipsa om Discount Hotel Buchen.

Söker ni något , boende i Malmö där man kan laga mat själv, tipsar vi om ett hus man kan hyra över Americas Cup Malmö to stay in.